THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

For Saint Valentine!

Πλησιάζει ο Φεβρουάριος και έρχεται σιγά σιγά κι η γιορτή των ερωτευμένων. Για σας λοιπόν που επιθυμείτε να κάνετε ένα δωράκι στην αγαπημένη σας, έχουμε να σας προτείνουμε νέα "αγαπησιάρικα" κοσμήματα!

"Shiny hearts"


Φτιαγμένες από αλουμίνιο και χρωματισμένες με σμάλτο.
Διαστάσεις: 6 cm

"Golden hearts"



Από σύρμα χρυσής απόχρωσης και με swarovski ή άλλες πιο απλές χάντρες.
Πρόταση για να το φορέσετε: Εδώ κρέμεται από δυο καστόρινα δέρματα. Μπορείτε να επιλέξετε ότι επιθυμείτε εσείς, από δέρματα ως και κολιέ από ντίζα σε αντίστοιχα χρώματα.
Διαστάσεις: 4 και 3 cm

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Νέες καρφίτσες με πολύτιμους λίθους δημιουργήθηκαν κατόπιν παραγγελίας.

"En vert"



Καρφίτσα χρυσής απόχρωσης,με διάφορους πολύτιμους λίθους. Ξεκινώντας από πάνω, pitersite, αβεντουρίνης και η καρδιά είναι μάτι της τίγρης.Ενδιάμεσα παρεμβάλλεται οργάντζα σε λαχανί απόχρωση.
Ο αβεντουρίνης χαρίζει γαλήνη και ηρεμία καθώς ευθυγραμμίζει το διανοητικό, το συναισθηματικό, το φυσικό και το ενεργειακό σώμα. Λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι σε αρνητικές ενέργειες που εισβάλλουν μέσω του τσάκρα της καρδιάς.
Μάτι της τίγρης: Ο λίθος της αυτοσυγκέντρωσης, της δύναμης, της ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και της επίτευξης στόχων. Βοηθάει εξαιρετικά στη γείωση της ενέργειας. Ιδανικό στο να ευνοεί μεγάλες αποφάσεις της ζωής και φέρνει αφθονία και πλούτο και κρατάει μακριά τους πειρασμούς της απληστίας και της κατάχρησης δύναμης. Διαστάσεις: 7-8 cm

"Crystals in the circle"



Ο φιλντισένιος κύκλος περικλείει τρεις πολύτιμες πέτρες. Ξεκινώντας από πάνω: αβεντουρίτης και έπονται δυο κρύσταλλα swarovski. Ο φιόγκος είναι φτιαγμένος από πράσινη οργάντζα.
Ο αβεντουρίνης χαρίζει γαλήνη και ηρεμία καθώς ευθυγραμμίζει το διανοητικό, το συναισθηματικό, το φυσικό και το ενεργειακό σώμα. Λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι σε αρνητικές ενέργειες που εισβάλλουν μέσω του τσάκρα της καρδιάς.
Διαστάσεις: 7 - 8 cm

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Sweet Love

Εν όψει της εορτής των ερωτευμένων, το "Pandora's Jewel Box" σας προτείνει πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας.

Η παραπάνω καρδιά μπορεί να συνοδευτεί από ένα κολιέ από ντίζα φτιαγμένο στα αντίστοιχα χρώματα.

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις επισκεφθείτε το group που δίνεται στη διπλανή λίστα.